"Şeytan İçinde ki Sestir; O Sese Kulak Ver"

-Zorlu BUĞRAHAN-

26 Temmuz 2011 Salı

özlemişim :))

ocak 17-temmuz 26 baya bi zaman geçmiş :)) pr aşağı düşmüş aşağılık kopmleksi yaşıyormuş :P doktor muhtemelen asker ;) life kardeşimle görüşemedim bile :(( bla aylardır bloğuna uğramamış ben gibi :(( vs vs vs ben neler yaptım küçük bi site tasarladım public yaparım çok eksiği var :) ama tema vs beni sardı. buffer overflow a baya bi yoğunlaştım ara ara kafayı mı yiyorum diye tereddütler yaşayınca aralar verdim :) verdiğim aralarda da siteyi tasarladım :) php baya bi ilerlettim yani uzmanlık seviyesinde değil ama benim işimi görüyor. bol bol lfi ile uğrastım :DD keza python yine baş tacı :)) 20 bilemedin 25 gün kadar da kpss hazırlandım çok bile :)) bu kadar başka değişiklik yok.

4 yorum:

LifeSteaLeR dedi ki...

Abi bende özlemişim bir ara kpssde geçti iyice umudu kesmiştim:D bu iyi oldu canını yerim

dr.ly0n dedi ki...

evet abi askerdeyim dağıtım bile geldi dağıtım iznime 7 gün var mehtap 7 usta birliğim hakkari şemdinli acemiliğide ısparda komando alayında yaptım :D hayırlısı nasılsın abi iyisin inşallah

LifeSteaLeR dedi ki...

abi atanamadınmı bu subat ayındaki 17 bin atamada? o gün bloga entry girersin diye düşünmüştüm

ZoRLu dedi ki...

eyv life sanal defteri kapandı gibi gibi inan şifreyi bile unutmuşum :) kardeşim cok özledim seni, doktoru blayı :) bla eyv kardeşim evet çok oldu görüşmeyeli. düzelttim linki msn eklerim görüşürüz :) doktor hemen hemen bitirdin askerliği bişey kalmadı gelince görüşürüz ;) atanamadık yine a.q :)

 
Dizi