"Şeytan İçinde ki Sestir; O Sese Kulak Ver"

-Zorlu BUĞRAHAN-

16 Aralık 2008 Salı

Böyle bi sacmalıga baslık bulamadım


okuduğum haberi mevcut yorum başlıklığıyla yayınlamak istedim çünkü yorumlayan kişi iyi bir başlık bulmus yorumuna. yok efendim obama yemin ederken vurulacakmış ya yaralanacakmış yada ölecekmiş rusya fırsattan istifade abd ye nükleer saldırı düzenleyecekmiş ve kıyamet kopacakmış :S ya işte Yüce Dinimiz İSLAM dan haberdar olmayanların acı durumu kıyametin kopacağına dair kehanetlerde bulunuyorlar. yahu kahin ne bilir kıyametin ne zaman kopacağını. ne diyelim ALLAH ıslah etsin işte haber :S

Amerika bugünlerde bir kehanete kilitlenmiş durumda. Bu tür şeylere inanmayanların bile içine kurt düştü. "Ya doğru çıkarsa?" tartışması sürüp gidiyor. Peygamber olduğunu ilan eden ünlü Amerikalı Mormon káhin Leland Freeborn, ABD başkanı seçilen Barack Obama’nın yemin etmeden önce öldürüleceğini ve ardından da Rusya’nın nükleer saldırısıyla ’kıyametin kopacağını’ iddia etti.

Peygamber olduğunu ilan eden ünlü Amerikalı Mormon káhin Leland Freeborn, ABD başkanı seçilen Barack Obama’nın yemin etmeden önce öldürüleceğini ve ardından da Rusya’nın nükleer saldırısıyla ’kıyametin kopacağını’ iddia etti.

ABD’de kehanetleriyle ünlü ve "Parowan Peygamberi" olarak tanınan Leland Freeborn, 44. Başkan seçilen Barack Obama’nın yemin etmeden önce ya öldürüleceğini ya da yaralanacağını ve ardından da hem isyanların çıkacağını hem de Rusya’nın nükleer saldırıda bulunacağını iddia etti.

Kehanetlerde bulunmayı bir kariyer haline getiren Leland Freeborn, müritlerine, "Bu Noel’de tam bir kıyamete hazır olun" çağrısında bulundu.

Freeborn, daha önce de Obama’nın başkanlık koltuğuna oturamayacağını öne sürmüştü. "Los Angeles Times" gazetesinin haberine göre, Freeborn, Barack Obama’nın yeminden önce ya öldürüleceğini ya da yaralanacağını savundu. Buna göre, Obama’ya yönelik saldırıdan sonra isyanlar çıkacak.

Kehanetlerini sürdüren Leland Freeborn, Rusya’nın bu durumdan yararlanmaya çalışacağını ve ABD’ye nükleer saldırıda bulunacağını iddia etti. Bu kıyamet saldırı ise 100 milyon Amerikalı’nın ölümüne yol açacak.

"Parowan Peygamberi" Rusya ABD’ye nükleer bomba yağdırırken kendisinin Wal-Mart’ta alışverişte olacağını da söyledi. Freeborn, bu kehanetlerini sürekli yayıyor.

kaynak: http://msnyasam.milliyet.com.tr

0 yorum:

 
Dizi