"Şeytan İçinde ki Sestir; O Sese Kulak Ver"

-Zorlu BUĞRAHAN-

31 Aralık 2008 Çarşamba

Niçin Experl.com

aşağıdaki yazıyı okuyunca ekstra bir açıklamaya gerek olmadığını sizlerde anlıycaksınız.

kaynak: http://www.experl.com/experl-nedir/

Bazen odamızda oturup filozoflar ya da derin düşüncelere dalan adamlar gibi ne yapmaya çalıştığımızı anlamaya çalışırız. Yine böyle bir günün ardından ortaya çıkmış bir oluşum Experl..

Bu projeye başlarken her şeyi göze aldık. Her şey insana o kadar çekici geliyor ki, önünüzdeki olanaklardan birini seçtiğinizde tüm diğerlerine hayır demeniz gerekiyor. Biz Experl'i seçtik. Çünkü başarılı olmanın anahtarının tek bir noktaya odaklanmak olduğunu biliyoruz. Zamanımızın kısıtlı olduğunu,ve bu hedefle başkalarının düşüncelerinin sonuçlarıyla yaşam dogmasına takılıp artık başkalarının hayatını yaşayarak kısıtlı olan zamanımız harcamayacağımızıda biliyoruz.Yeteneğimizin ne olduğunu, nerede başarılı olabileceğimizi anlıyoruz, zamanımızı ve enerjimizi buraya yönlendiriyoruz.

Biz eğitimci değil öğrenciyiz. Öğrenen insanlarız. İşimizin en sevdiğimiz yanlarından biri de etrafta bizler gibi öğrenmeye meraklı ve arzulu olan insanların çokluğudur.

Experl'deki yazarların hepsi de işin içinde büyüyüp gelişmiş üstün zekalı insanlardır. İnsanı şaşırtan bir ekip. Buradaki insanların hiçbiri kendilerini zorlamıyor, pozisyon ve durumlarını umursamıyorlar ya da dışarıdan nasıl göründüklerine aldırmıyorlar.

Experl olarak çoğu zaman konuşur, tartışır ve hemen her zaman fikir birliği içinde oluruz. Şaşırtıcı olan şu ki önümüzdeki yıllara baktığımızda geçmiş olan yıllardan çok daha fazla şeyler yapabileceğimize inanıyoruz...

Bazıları bizim bu durumumuzdan şikayetçiler. Bizleri geleceğimizi bir kutuya bağlayan gençler olarak adlandırıyorlar. Eğer derbederlik ve çaresizlik bilgisayar başında gece yarılarına kadar oturup çalışmak, bazı araştırmalar yapmaksa o zaman bu tanım bize uyar. Bu tanımın da bizi küçülten bir kavram olduğunu düşünmüyoruz. Yine bazıları hala bu makine den altın geldiğini görmek ve bunu merak etmek yerine, bu altın külçelerini tuğlalar gibi dizmekten söz ediyorlar. O kadar olumsuz düşünceye rağmen biz bu işte sonuna kadar gitmeye kararlıyız. Çünkü sahip olacağımız en yüksek performans o yolun sonunda...

Yazılım üretmek bir sanat ve mühendislik arasında güzel bir iş birliği gerektirir. İşi bitirdiğin, ortaya çıkan eseri beğendiğin, taktir ettiğin zaman sanki kendinden bir şeyler oluşturmuş gibi hissedersin. Bizler bu heyecanı her an yaşayan bir oluşumuz...

Şunun da bilincindeyiz. Bize her zaman duvar olacak insanlar var olacak karşımızda. Ama bir gerçek var ki; ister seversin, ister nefret edersin ama Experl'i görmezden gelemezsin!

Experl || Just Run

0 yorum:

 
Dizi