"Şeytan İçinde ki Sestir; O Sese Kulak Ver"

-Zorlu BUĞRAHAN-

1 Ekim 2008 Çarşamba

Oyuncular İçin SideWinder X6

Oyuncular İçin SideWinder X6

Microsoft'un yeni klavyesi SideWinder X6, yeri değiştirilebilir tuş takımı sayesinde oyun deneyimini daha keyifli hale getirecek özellikler sunuyor.

Klavyenizde nümerik tuşların yer aldığı bölüm aynı zamanda programlanabilen kısayol tuşları olarak kullanılsa, üstelik bu tuşlar oyun oynarken klavyenin diğer tarafında yer alsa hoş olmaz mıydı? Bu düşünceyle hareket eden Microsoft Donanım, yeni SideWinder X6 klavye ve SideWinder X5 fare ikilisini Leipzig'de tanıttı.

Oyun Konforu İçin



Yeri değiştirilebilir tuş takımı sayesinde normal klavye konumunda sayısal tuş takımı olarak iş gören nümerik bölüm, oyun moduna geçildiğinde makro programlanabilecek bir bölüm haline geliyor. İki farklı oyun modu bulunan SideWinder X6 klavye, Cruise Control özelliği ile devasa haritalarda dolanmayı kolay hale getirerek, tuşa sürekli basılı tutmadan da belli hareketleri devam ettirmeyi sağlıyor.

Dokuz tuşlu SideWinder X5 fare ise, 2000 DPI izleme hassasiyeti, beş özelleştirilebilir tuş ve Windows Vista Oyun Gezgini'ne hızlı geçişi sağlayan Hızlı Başlat tuşu ile oyun performansını artırmak isteyen kullanıcılara hitap ediyor.

0 yorum:

 
Dizi