"Şeytan İçinde ki Sestir; O Sese Kulak Ver"

-Zorlu BUĞRAHAN-

18 Eylül 2010 Cumartesi

3227 orospu çoçuğu / sınav sorusu

1) 3227 orospu çocuğunun kopya çektiği açıkça bilinmektedir fakat ıspatlanamamıştır.kopya ve sonraki olaylar üstünden bir ay geçmiştir. sınavı iptal edilen 287 bin aday bulunmaktadır. soruları çalanlara kopya olayı dillendiği günden itibaren küfredilmektedir. örnek: sikiyim soruları çalanların ( anasını+avradını+bacısını+gelmişini+geçmişini+soyunu+sopunu).
hakkına girilen her bir bireyin günde en az bir kere bu şekilde küfrettiği de bilinmektedir.3227 orospu çoçuğundan her birinin payına 1 ay boyunca edilen küfürlerden ne kadar düşmektedir?

2a) "3227 orospu çocuğu" filmi çekilirse 287 bin kişinin filme gideceği bilinmektedir. bir bilet 6 liradan satıldığına göre 3227 orospu çocuğunun gişe hasılatı ne kadar olur?

2b) elde edilen hasılat giden şerefi, namusu, haysiyeti kurtarır mı?

3) "3227 orospu çocuğu" nun anasını öğelerine ayırınız

4) 3227 orospu çocuğunun tövbesi kabul olur mu?

5) 3227 orospu çocuğunu en kısa yoldan nasıl suya götürüp sikip getirebilirsiniz?

2 yorum:

Dr.Ly0N dedi ki...

3227 orospu çocuğu zaten orospu çocuğu
asıl önemli olanbu orospuçocuklarına kimin soruları verdiği
bence sunları suya götürüp nasıl susuz getirirz tüm çalışanları işden çıkartsınlar emeklilik ssk felan her siki kessinler ozaman adalet yerini bulur suçsuz olan zaten bir iş bulur

ZoRLu dedi ki...

ya belli kimin bu piçlere soru verdiği ama saklıyolar :S kardesim o dediğin cok zor herkesi işten cıkaramazlar ki buna gerek yok su piçleri bulup iptal etseydiler memuriyet hayatı vs kalmasaydı bu piçlerin bu dahi yeterdi ben bunların a.q :((

 
Dizi