"Şeytan İçinde ki Sestir; O Sese Kulak Ver"

-Zorlu BUĞRAHAN-

20 Ağustos 2010 Cuma

Kpss 2010 Soruları Birilerine Verildi

neler neler olmusta haberimiz yok 2009 da eğitim sorusunu yanlış dahi olsa cevaplayamayan hatta sınava girmeye dahi gerek duymayan kişiler 2010 da eğitim fullemiş :S haberi olduğu gibi veriyorum buyrun sizde gözlerinizle sonucları görün (TC numaraları haric)

800 bin adayın katıldığı KPSSnin sonuçlarına göre 500’ün üzerinde katılımcının eğitim bilimleri sınavında 120de 120 net çıkarması da tartışma konusu oldu.

Bazı adaylar, 2009da yapılan KPSS’deki sınav birincisinin bile tüm soruları doğru yanıtlayamadığını anımsatarak, ‘Acaba polislik sınavında olduğu gibi sorular bazı kesimlerce ele mi geçirildi?’ kuşkusunu taşıdıklarını dile getirdi.

Netlerinin yanlış hesaplandığını ve puanlarının beklediklerinden daha düşük geldiğini öne süren adaylar, ÖSYMye dilekçeyle göndermeye başladı. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, KPSSye ilişkin yapacağım bir açıklama yok, bu yüzden bu konuda görüş belirtmek istemiyorum” diyerek soruları yanıtsız bıraktı.

Yetkililer, eğitim bilimleri sınavında çok sayıda adayın tüm soruları doğru yanıtlamasını da yine soruların kolay olmasına bağlayarak, “Sonucuyla ilgili kuşkuları olanlar bize başvurabilirler” mesajı verdiler.

Eğitim-Sen Genel Başkanı Zübeyde Kılıç da KPSS’ye yönelik güvensizliği artıracak bir dizi sorun yaşandığını vurgulayarak, şöyle konuştu;

Bu sorunlardan dolayı bazı kesimler, sonuçlara kuşkuyla yaklaşıyor. ÖSYMye ve yaptığı sınavlara ilişkin her sonuç açıklanması sırasında, ‘Acaba şimdi ne sorun çıkacak? sorusu akıllara geliyor. Çok sayıda aday bize de gelip kuşkularını dile getirdi. Ancak biz soruların çalındığına ilişkin net bir veriye sahip değiliz.

Bu bir olasılık dahilinde, polis koleji sınavında da bir şaibe olmuştu, sonra sınav iptal edilmişti. Şimdi de bazı şaibeler ortaya atılıyor ama elimizde bunu kanıtlayan herhangi bir şey yok. Elimizde kanıt olmadığı için bir şey söyleyemiyoruz.



Soy isimlerinde de benzerlik olan bazı kişilerin sonuçlarını gözledik. Bir Kaç Tc kimlik numarasından baktığımız sonuçlar şöyle:



http://sesiniduyur.org/kpss/vedat2009.htm

http://sesiniduyur.org/kpss/vedat2010.htm





http://sesiniduyur.org/kpss/filiz2009.htm

http://sesiniduyur.org/kpss/filiz2010.htm



http://sesiniduyur.org/kpss/levent2009.htm

http://sesiniduyur.org/kpss/levent2010.htm



http://sesiniduyur.org/kpss/seher2009.htm

http://sesiniduyur.org/kpss/seher2010.htm

kaynak:

http://sesiniduyur.org/detay-44-kpss_2010_sorulari_birilerine_verildi.html

0 yorum:

 
Dizi